Аналізи ДНК в Україні

Місто: Київ


  • Біла Церква
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Камянське
  • Київ
  • Кременчук
  • Кривий Ріг
  • Кропивницький
  • Лебедин
  • Луцьк
  • Львів
  • Миколаїв
  • Нікополь
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Умань
  • Харків
  • Хмельницкий
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернігів
  • Шостка

Всі аналізи/Алергія и непереносимість

Тест на харчову непереносимість Fox

Код 246.
Термін: 5р.дн.
Зразок: сироватка крові
Вартість: 6 200 грн
Замовити

Що таке харчова непереносимість IgG?

Харчова непереносимість IgG — це уповільнена імунна реакція організму на певні продукти харчування. На відміну від класичної алергії (IgE-реакції), симптоми непереносимості не виявляються миттєво, а можуть розвиватися за кілька годин або навіть днів після вживання «проблемного» продукту.

Як це працює?

Організм сприймає деякі компоненти їжі як «чужорідні агенти» і починає виробляти антитіла класу IgG. Це може викликати приховані запальні процеси, порушувати травлення, знижувати рівень енергії та погіршувати загальне самопочуття.

Можливі симптоми харчової непереносимості IgG

  • Хронічна втома
  • Головні болі та мігрені
  • Проблеми із ШКТ (здуття, діарея, запори)
  • Висип, екзема, акне
  • Суглобові та м'язові болі
  • Коливання ваги

Навіщо складати тест на IgG?

  • Щоб визначити, які продукти негативно впливають на ваше здоров'я
  • Отримати персоналізовані рекомендації щодо харчування
  • Поліпшити якість життя та усунути хронічні симптоми

Такий тест особливо корисний при незрозумілих симптомах, які складно пов'язати з конкретними причинами.

Перелік продуктів

ОВОЧІ

артишок, рукола, авокадо, бамбукові паростки, броколі, брюссельська капуста, капуста, каперси, морква, цвітна капуста, цибулина селери, стебло селери, листовий буряк, цикорій, китайська капуста, цибуля, огірок, баклажани, цикорний салат, фенхель, часник, зелений капуста, хрін, ківано, кольрабі, польовий салат, цибуля-порей, листя кропиви, оливка, цибуля, пастернак, бок-чой, картопля, гарбуз (Гарбуз мускатний), гарбуз (Хоккайдо), радиккіо, редька, червоний буряк, червона капуста, романеско, савойська капуста, цибуля-шалот, шпинат, солодка картопля, помідор, ріпа, крес-салат, біла спаржа, білокачанна капуста, дикий часник, кабачки

ГОРIХИ

мигдаль, бразильський горіх, кеш’ю, кокос, кокосове молоко, фундук, горіх Кола, макадамія, горіх пекан, фісташка, солодкий каштан, чуфа, грецький горіх

БОБОВI

зелена квасоля, сочевиця, боби мунг, горох, арахіс, соя, цукровий горох, тамаринд, біла квасоля

РИБА I МОРЕПРОДУКТИ

абалон, атлантична тріска, атлантичний оселедець, атлантичний рожевий окунь, короп, ікра, півень, звичайна мідія, краб, вугор, європейська хамса, європейський сардина, камбала європейська, золотавий спар, пікша, хек, омар, скумбрія, морський чорт, річний рак, щука, північна креветка, восьминіг, устриця, двостулковий молюск, лосось, морський гребінець, сепія, суміш креветок, солея, кальмари, риба-меч, морська лисиця, форель, тунець, калкан, венериди

ЇСТIВНI ГРИБИ

боровик, лисичка, опеньки, глива степна, глива, білий гриб

КАВА I ЧАЙ

ромашка, какао, кава, гібіскус, жасмин, морінга, м’ята перцева, чай (чорний), чай (зелений)

М’ЯСО

яловичина, м’ясо дикого кабана, курка, качка, козине м’ясо, конина, баранина, страусине м’ясо, свинина, кролик, оленина, індичка, телятина, дичина

ФРУКТИ

яблуко, абрикос, банан, ожина, чорниця, вишня, журавлина, фінік, бузина, інжир, аґрус, виноград, грейпфрут, ківі, лимон, лайм, лічі, манго, диня, шовковиця, нектарин, апельсин, папайя, маракуйя, персик, груша, фізаліс, ананас, слива, гранат, ізюм, малина, червона смородина, полуниця, мандарин, кавун

ЯЙЦЯ I МОЛОКО

буйволине молоко, пахта, верблюже молоко, камамбер, сир, коров’яче молоко, яєчний білок, яєчний жовток, сир Емменталь, козячий сир, козяче молоко, сир Гауда, сир Моцарела, сир Пармезан, перепелине яйце, овечий сир, овече молоко

НОВI ХАРЧОВI ПРОДУКТИ

мигдальне молоко, алое, аронія, баобаб, насіння чіа, хлорела, корінь кульбаби, гінкго-білоба, женьшень, корінь лопуха, гуарана, домашній цвіркун, корінь маки, борошнистий черв’як, перелітна саранча, норі, сафлорова олія, спіруліна, тапіока, вакаме, коріння якону

СПЕЦIЇ

аніс, базилік, лавровий лист, кмин, кардамон, кайенський перець, перець чилі (червоний), кориця, гвоздика, коріандр, кмин, каррі, кріп, пажитник, імбир, ялівцеві ягоди, лемонграс, майоран, м’ята, гірчиця, мускатний горіх, орегано, паприка, петрушка, перець (чорний/ білий/ зелений/ червоний/ жовтий), розмарин, шавлія, естрагон, чебрець, куркума, ваніль

ЗЕРНОВI I НАСIННЯ

щириця, ячмінь, гречка, нут, кукурудза, пшениця тверда, пшениця однозернянка, пшениця двозернянка, глютен, конопля, льону насіння, люпін, солод (ячмінь), пшоно, овес, кедровий горіх, польська пшениця, мак, гарбузове насіння, кіноа, ріпак, рис, жито, кунжут, спельта, соняшник, пшениця, пшеничні висівки, пшеничний гліадин, паростки пшениці

IНШI

агар- агар, Aspergillus niger, хлібопекарські дріжджі, пивні дріжджі, квітки бузини, мед, хміль, М-трансглютаміназа (м’ясний клей), тростинний цукор, перехресно реагуючі вуглеводні детермінанти



Ваш голос учтен!
4.9 / 5.0
(2 голосов)

Коментарі (0)

Добавити коментар